Confidențialitatea datelor

  Confidențialitatea datelor pe rețeaua de site-uri Drajna.ro

  

Termenii "Sesizari.drajna.ro", "Anunturi.drajna.ro", "Turism.drajna.ro", "My.drajna.ro", "Job.drajna.ro", "360.drajna.ro", reprezintă pagina mamă ”Drajna.ro” și serviciile sale oferite prin site-urile care formează rețeaua de site-uri Drajna.ro

 

Echipa Drajna.ro încearca să protejeze cât mai mult dreptul la intimitate și la imagine al utilizatorilor rețelei de site-uri Drajna.ro. Ne propunem să vă oferim dumneavoastră, utilizatorilor Drajna.ro, o experiență online sigură, care să nu vă afecteze în mod negativ viața personală. În acest sens depunem toate eforturile pentru a ne asigura că informațiile pe care dumneavoastră le introduceți în baza noastră de date sunt folosite numai în scopurile pe care dumneavoastră le aveți în vedere.

 

Notă de informare privind protecția datelor personale 

 

În conformitate cu Legea nr. 677/2001, privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, vă informăm că pe rețeaua de site-uri Drajna.ro, nu se înregistrează date cu caracter personal.

Anunţurile pe care le postaţi dvs. în secțiunea ”Anunțuri.Drajna.ro”, Sesizările din secțiunea ”Sesizari.Drajna.ro”, cât şi comentariile ştirilor, nu conţin date cu caracter personal care să se supună Legii nr. 677/2001.

Înregistrarea dvs. ca utilizator pe site se face pe baza de nume şi adresă de email care pot fi fictive şi care nu vă obligă să vă declinaţi identitatea reală. Datele pe care le furnizaţi în anunţurile de mică publicitate, sesizări sau în comentarii sunt exclusiv dorinţa dvs şi noi nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru acestea.

 

Dezvăluirea și transmiterea informațiilor

 

Drajna.ro nu va transmite (prin vânzare sau închiriere) către terțe părți informațiile dvs.

Drajna.ro poate, totuși, transmite informația terților în următoarele cazuri:

- Doar cu acordul dvs.:

- Daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de dvs. - autoritatilor locale Drajna, la secțiunea ”Sesizari.drajna.ro”.
- In cazul in care informatia e necesara partenerilor Drajna.ro pentru imbunatatirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dvs. 
- Putem transmite informatii autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca:
(a) e prevazut intr-o dispozitie legala; 
(b) protejeaza drepturile Drajna.ro sau companiilor afiliate; 
(c) previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala; 
(d) protejeaza siguranta individului sau siguranta publica;
(e) aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii.
- in cazul in care activitatile dvs. contravin termenilor si conditiilor statuate de Drajna.ro, sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii;

Drajna.ro nu va divulga informaţiile dvs. pe care le introduceţi la creearea unui cont de utilizator, informaţiile privind istoricul comentariilor şi nu vă va trimite oferte şi email-uri publicitare.

 

Dreptul dvs. de a vă modifica și ștege datele dvs. deținute de Drajna.ro

 

Aveți dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor sau contului. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere la adresa de email: contact@drajna.ro.

Dacă unele din datele dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.

Dacă datele pe care le introduceţi pe acest site lezează persoane de drept, ne asumăm responsabilitatea de a vă şterge toate datele introduse, atunci când suntem solicitaţi de persoanele lezate.

 

Securitatea datelor

 

Pentru confidențialitatea și securitatea datelor, contul din rețeaua de site-uri Drajna.ro este protejat de o parolă.

 

Afișarea datelor personale în spațiile/domeniile publice ale rețelei de site-uri Drajna.ro

 

Informațiile cu caracter personal postate de către utilizatori în locurile/spațiile publice apaținând rețelei de site-uri Drajna.ro, cum ar fi forum-uri, chat-uri, sesizări, anunțuri, pot fi copiate și stocate de către terti asupra cărora Drajna.ro nu are nici un control. Noi nu suntem responsabili pentru faptul că terțe părți utilizează informații pe care le-ați postat sau le-ați făcut disponibile în spațiile publice aparținând rețelei de site-uri Drajna.ro.

 

Publicitate

 

Rețeaua de site-uri Drajna.ro nu difuzează anunțuri sau reclame. Feedback

 

Drajna.ro ofera posibilitatea utilizatorilor site-urilor de a trimite comentarii, întrebări și sugestii. Orice informație care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosită ținând cont de dreptul la confidențialitate și la imagine al persoanelor. Modificari ale politicii de confidențialitate

 

Dacă considerăm că este necesară o schimbare a regulilor de confidențialitate, vom publica respectivele modificări în această pagină pentru a vă informa cu privire la tipurile de informații pe care le colectăm și modul în care le utilizăm. Dacă aveți întrebări cu privire la politica noastră de confidențialitate vă rugăm să ne scrieți la contact@drajna.ro

Vă mulțumim pemtru că folosiți serviciile noastre. Vă asigurăm ca vom încerca să vă oferim întotdeauna cele mai bune servicii și să rămânem prietenul dumneavoastră pentru a înfrumuseța comuna noastră.

 

Echipa Drajna.ro.

Portal turistic
My.drajna.ro / Sesizări
Portalul cetățeanului